HET ETEN

Volledig toegewijd aan onze gasten

In 2021 besloten Veerle en Jurgen Coninx - Evers om hun droom te verwezenlijken om eigenaar te worden van een Boutique hotel in hun favoriete streek Andalusië. Vol van passie voor reizen, cultuur, lekker eten en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten. Omdat we geloven dat het helemaal om u moet draaien, is het restaurant voor ontbijt en diner alleen geopend voor gasten die verblijven bij La Posada del Torcal.

Het restaurant heeft een heerlijke warme sfeer met adembenemende vergezichten. Of u nu kiest voor het restaurant of het buitenterras, u kunt altijd genieten van culinaire hoogtepunten of van een verkoelend drankje.

We serveren het ontbijt op ons buitenterras op de vele zonnige Andalusische ochtenden of binnen in het  restaurant. We bieden optioneel iedere avond, uitgezonderd op zondagavond, een diner aan. Het diner is een vast 3 gangen menu dat geïnspireerd is door de geweldige Spaanse keuken gecombineerd met een klassieke Europese toets.

We gebruiken zoveel mogelijk groenten, fruit en kruiden uit onze eigen organische tuin. Onze vis komt vers van de Andalusische kust en vlees van onze biologische leveranciers. Chefs Veerle en Jurgen nemen u met veel passie mee in de Spaanse eetcultuur. Daarbij laten we u graag kennismaken met geweldige Spaanse wijnen, sherry en brandy.

Als u allergieën of dieetwensen heeft, dan vragen we u dat van tevoren te laten weten!