HET ETEN

Volledig toegewijd aan onze gasten

In 2017 besloten Corine en Mark Boskamp om hun droom te verwezenlijken om eigenaar te worden van een luxe Boutique Bed & Breakfast in hun favoriete streek Andalusië. Vol van passie voor reizen, Spanje, cultuur, lekker eten en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten. Omdat we geloven dat het helemaal om u moet draaien, is het restaurant voor ontbijt en diner alleen geopend voor gasten die verblijven bij La Posada del Torcal.

Het restaurant heeft een heerlijke warme sfeer met adembenemende vergezichten. Of u nu kiest voor het restaurant of het buitenterras, u kunt altijd genieten van culinaire hoogtepunten of van een verkoelend drankje.

We serveren het ontbijt op ons buitenterras op de vele zonnige Andalusische ochtenden of binnen in het  restaurant. We serveren het diner gedurende 4 avonden per week: maandag, woensdag, vrijdag (Paella avond) en zaterdag. Het diner is een vast 3 gangen menu dat is geïnspireerd door de geweldige Spaanse keuken en vaak in een 'fusion' met de Zuidoost Aziatische keuken. We serveren eten bij een minimum van 4 mensen. Op de avonden dat het restaurant is gesloten raden we onze gasten aan om van een diner of tapas te genieten in het lokale dorp Villanueva de la Concepción dat minder dan  5 kilometer verwijderd is van La Posada del Torcal.

We gebruiken zoveel mogelijk groenten, fruit en kruiden uit onze eigen organische tuin. Onze vis komt vers van de Andalusische kust en vlees van onze biologische leveranciers. Chef Mark neemt u met veel passie mee in de Spaanse eetcultuur. Daarbij laten we u graag kennismaken met geweldige Spaanse wijnen, sherry en brandy.

Als u allergieën of dieetwensen heeft, dan vragen we u dat van tevoren te laten weten.