FIETSEN IN ANDALUSIË

Binnen 50 minuten rijden vanuit Malaga is El Torcal een fantastische omgeving voor prachtige fietstochten in Andalusië. Voor onze gasten verhuren we carbon racefietsen en sportieve E-bikes van top kwaliteit. Samen met onze Bed & Breakfast is dit een unieke combinatie. Ideaal als u een weekje naar Spanje wilt en geen tijd kwijt wilt zijn aan het regelen van huurfietsen of juist een paar dagen fietsen wilt combineren met het bezoeken van de prachtige steden, golfen, wandelen of andere mooie activiteiten in Andalusië. Lekker een dagje aan het zwembad met een goed boek of gewoon genieten van het panoramisch uitzicht mag natuurlijk ook. Het is onze missie u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

 

We zijn geen typisch "fietshotel" maar een Luxury Bed & Breakfast waar je ook heerlijk kunt fietsen. Onze Posada (Spaans voor herberg) ligt op 714 meter in de klim naar het Torcal gebergte wat bij veel wielrenners sportieve inspiraties oproept. De omgeving van La Posada is een prachtig berggebied met hoogtemeters tussen de 150 tot 1.200 meter en kent stijgingspercentages tot 14%. Kortom voldoende uitdaging. Niet voor niets fietst La Vuelta (de ronde van Spanje), bij ons letterlijk voor de deur langs. We bieden fietsverhuur in optima forma aan! Geen gesleep met fietsen, pedalen en helmen, maar direct beschikking over topmateriaal. We hebben afwisselende routes op goede asfaltwegen in Andalusië voor u uitgezet. Sportief klimmen in de bergen op de racefiets of liever een meer ontspannen tochtje op de E-bike naar de mooie witte dorpjes (pueblos blancos) in Andalusië? U kiest. Onderaan deze pagina kunt u de routes naar elke smartphone (App) of fietscomputer (GPX) downloaden. De fietsen zijn bijzonder compleet en beschikbaar vanaf € 35,- tot € 20,- per dag.


Tip: Combineer de huur van een Racefiets samen met de sportieve E-bike zodat u samen met uw partner en op eigen niveau lekker kunt fietsen in Andalusië.

Pakt u de Racefiets?

We beschikken over 4 Cube Attain GTC SLT Disc 2018 racefietsen, met veilige disc remmen, Ultegra afmontage met bergverzet (11-32) en een 100% Carbon frame. Een top fiets om onderstaande routes mee te rijden en onze prachtige omgeving te ontdekken. We hebben 4 verschillende maten geschikt voor personen met een lengte vanaf 162 cm tot 195 cm. De fietsen wordt compleet verhuurd met keuze uit dames- of herenzadel, helm, pedalen, bidons en fietscomputer. 

 • De Cube Attain GTC SLT Disc wordt verhuurd met:

  • 11 Speed; 50x34 (voor) 11-32T (achter) 

  • Keuze uit Look KEO of Shimano SPD-SL pedalen

  • Veilige lichtgewicht Giro Isolde helm

  • 2 Bidons

  • Sigma BC 14.16 STS bike computer

  • Keuze uit dames- of herenzadel

  • Alleen even zelf je fietsbroek, shirtje, handschoentjes en fietsschoenen meebrengen.

Of een sportieve E-bike?

Tevens verhuren we 2 Cube Cross Hybrid Pro E-bikes met 500 Watt vermogen. Goed voor ontspannen fietstochten tot 80 km in onze omgeving ! Uiteraard kunt u met gewone sportieve schoenen direct aan de slag.


Leuk om naar Villanueva de la Concepción, het Torcal gebergte of Antequera te rijden. Tip: huur de Racefiets samen met de E-bike zodat u samen met uw partner en op eigen niveau mooie fietstochten kunt maken. 


We hebben 2 verschillende maten geschikt voor personen met een lengte vanaf 153 cm tot 195.

Bekijk en download hier onze fietsroutes in Andalusië

Alle routes zijn op goede asfaltwegen in Andalusië en door RouteYou als aanrader bevonden. Het is handig om de fietsroutes voor uw vertrek naar Spanje op uw telefoon of fietscomputer te installeren.


 

Fietsroute 1: Antequera - Torcal (53km - 1311 hm)

Fietsroute 2: Malaga - Pizarra (111km - 1606 hm)

Fietsroute 3: Fuente - Almogia (57km - 1077 hm)

Fietsroute 4: Caminito del Rey (80km - 1741 hm)

Fietsroute 5: El Chorro - Casablanquilla (85km-1642hm) 

Fietsroute 6: Colmenar (57 km - 1131 hm)