FIETSEN IN ANDALUSIË

Binnen 50 minuten rijden vanuit Malaga is El Torcal een fantastische omgeving voor prachtige fietstochten in Andalusië. Ideaal als u een weekje naar Spanje wilt en een paar dagen fietsen wilt combineren met het bezoeken van de prachtige steden, golfen, wandelen of andere mooie activiteiten in Andalusië. Lekker een dagje aan het zwembad met een goed boek of gewoon genieten van het panoramisch uitzicht mag natuurlijk ook. Het is onze missie u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

 

Onze Posada (Spaans voor herberg) ligt op 714 meter in de klim naar het Torcal gebergte wat bij veel wielrenners sportieve inspiraties oproept. De omgeving van La Posada is een prachtig berggebied met hoogtemeters tussen de 150 tot 1.200 meter en kent stijgingspercentages tot 14%. Kortom voldoende uitdaging. Niet voor niets fietst La Vuelta (de ronde van Spanje), bij ons letterlijk voor de deur langs. Er zijn afwisselende routes op goede asfaltwegen in Andalusië beschikbaar. Onderaan deze pagina kunt u de routes naar elke smartphone (App) of fietscomputer (GPX) downloaden. 

Huur uw Racefiets of E-Bike

La Posada del Torcal heeft een samenwerking met een gerenommeerd fietsverhuurbedrijf, Bikekick! in Coín. Bij een verhuur van 2 dagen voor 2 of meerdere fietsen of 1 fiets voor 3 aaneengesloten dagen, worden de fietsen volledig geprepareerd afgeleverd bij La Posada del Torcal. Door te klikken op de onderstaande afbeelding komt u rechtstreeks terecht bij Bikekick! om uw fiets(en) te reserveren en uw wensen door te geven. Veel fietsplezier!

Bekijk en download hier fietsroutes in Andalusië

Fietsroute 1: Antequera - Torcal (53km - 1311 hm)

Fietsroute 2: Malaga - Pizarra (111km - 1606 hm)

Fietsroute 3: Fuente - Almogia (57km - 1077 hm)

Fietsroute 4: Caminito del Rey (80km - 1741 hm)

Fietsroute 5: El Chorro - Casablanquilla (85km-1642hm) 

Fietsroute 6: Colmenar (57 km - 1131 hm)

Fietsroute 7: La Joya - Valle Abdalajis (40km - 884hm)